Oktatók
Tanáraink elérhetőségei, információk
Iskolavezetés
Pusztai Zsuzsanna
Igazgató
német nyelv
pusztai.zsuzsanna@bathory.edu.huTóth Vera
Általános igazgatóhelyettes
magyar nyelv és irodalom, történelem
toth.vera@bathory.edu.huFelhősi Mária
Nevelési igazgató-helyettes
szakmai tárgyak - turizmus
felhosi.maria@bathory.edu.huLékainé Vinkler Mária
Szakmai oktatásért felelős igazgatóhelyettes
Általános élelmiszerismeret, Előkészítés és élelmiszerfeldolgozás, Cukrászati anyagok
lekaine.maria@bathory.edu.huHorváthné Vizsi Hajnalka
Duális képzésért és versenyeztetésért felelős igazgató-helyettes
szakmai tárgyak - turizmus-vendéglátás
horvathne.vizsihajni@bathory.edu.huOktatók
Békési Tamás
oktató
történelem, történelem, társadalmi és állampolgári ismeretek, állampolgári ismeretek
-
Békésiné Márkus Éva
oktató
magyar nyelv és irodalom
-
Bekő Árpád
oktató
földrajz, természetismeret, általános szállítmányozási ismeretek
-
Berta Beatrix
oktató
matematika, gyógytestnevelés
-
Biró Marianna
oktató
kereskedelem alapjai, kereskedelmi ismeretek, kereskedelmi gazdaságtan, pénzügyi és munkavállalói ismeretek
-
Bicsákné Farkas Anita
oktató
felszolgálás, rendezvényszervezési ismeretek, vendégtéri ismeretek, értékesítési ismeretek, IKT a vendéglátásban, gazdálkodás és ügyviteli ismeretek
-
Bohár Katalin
Oktató
német nyelv, munka világa
-
Csalló Éva Csilla
oktató
Élelmiszerismeret, munkavédelem és higiénia, pék-cukrász alapismeretek, alapozó gyakorlat
-
Csiszár Zsoltné
Oktató
turizmus-vendéglétás elméleti és gyakrorlati tárgyak
csiszar.zsoltne@bathory.edu.huFarkasné Király Edit
oktató
magyar irodalom, magyar nyelv
-
Gecseg Judit Edit
oktató
kereskedelmi ismeretek, ügyvitel, kommunikáció, adminisztráció, digitális alkalmazások
-
Gellén Ágnes
oktató
kommunikáció - magyar nyelv és irodalom
-
Hajgató Kristóf
oktató
történelem, történelem és társadalomismeret, munkavállalói ismeretek
-
Hetesi Tamás
oktató
vendéglátó gazdálkodás, IKT a vendéglátásban, anyaggazdálkodás - adminisztráció - elszámoltatás, rendezvényszervezési ismeretek, általános szállítmányozási ismeretek
-
Keményné Nagy Erika
turizmus-vendéglátás munkaközösség-vezető
Üzleti menedzsment a turizmusban, Anyaggazdálkodás, adminisztráció, elszámoltatás, IKT a vendéglátásban, Üzleti kalkuláció és költséggazdálkodás, Cukrászati termékek készítése, Gazdálkodás és ügyviteli ismeretek
-
Király-Horváth Hajnalka
oktató, kreatív és szépészet szakmai munkaközösség-vezető
Művészet - és divattörténet, Szépészeti informatika, Szépészeti ábrázoló művészet, Rajz, festés, mintázás, Tervezés, Térrendezés, Dekoratőri grafika
-
Királyné Németh Zsuzsanna
oktató, idegen nyelv munkaközösség-vezető
német nyelv
-
Kis-Kádi Tamásné
oktató
német nyelv, Szépészeti kommunikáció és szolgáltatásetika
-
Kovács Andrea
oktató
Német nyelv, Pénzügyi és vállalkozói ismeretek, Foglalkoztatás I.
-
Köhler Gellért Albert
Oktató
Országismeret magyar nyelven, Üzleti menedzsment a turizmusban, Beszerzés és értékesítés, Adminisztráció és elszámolás, IKT a vendéglátásban, A turisztikai és szálláshelyi tevékenység alapjai
-
Laczkó László
oktató
testnevelés, komplex természettudomány
-
Lóránt Zsolt
oktató
matematika, digitális kultúra, digitális szakmai ismeretek, alkalmazott számítástechnika
-
Luif Ferenc
okttó, közismeret munkaközösség-vezető
matematika
-
Márton Tibor
oktató
testnevelés, pénzügyi és munkavállalói ismeretek
-
Matus Lívia
oktató
élelmiszerismeret, étel és italismeret, értékesítési ismeretek, a turisztikai és szálláshelyi tevékenység alapjai
-
Mészáros Tibor
oktató, testnevelés munkaközösség-vezető
testnevelés, komplex természettudomány
-
Németh Sándorné
oktató, kereskedelem és élelmiszeripar szakmai munkaközösség-vezető
kereskedelmi gazdaságtan, gazdasági ismeretek, vállalkozási ismeretek, üzleti kommunikáció, IKT a vendéglátásban
-
Simon Emese
oktató
magyar nyelv és irodalom, kommunikáció
-
Simon Károly
oktató
Cukrászati berendezések-gépek ismerete, kezelése, programozása, Cukrászati termékek készítése, A cukrászati termelés alapjai, Cukrászati termékek készítése elmélete és gyakorlat
-
Szabó Zsolt
oktató
Konyhai berendezések-gépek ismerete, kezelése, programozása, Ételkészítés-technológiai ismeretek, Ételek tálalása, Az ételkészítés alapjai, Ételkészítés-technológiai ismeretek tankonyhában
-
Szabolcsné Séfer Krisztina
oktató
angol nyelv, történelem
-
Szakály Anikó
oktató
angol nyelv, munkavállalói ismeretek, a munka világa
-
Szerdahelyi János Zsolt
oktató
marketing, gazdasági ismeretek, turizmus marketing és protokoll, IKT a vendéglátásban, Reklám és vásárlásösztönzés, ügyfélkapcsolatok, Értékesítés gyakorlat
-
Theil Enikő
oktató
informatika, digitális kultúra, IKT a vendéglátásban, műszaki alapismeretek, portfóliókészítés
-
Török János
oktató, turizmus-vendéglátás szakmai munkaközösség-vezető
vállalkozástan, vállalkozási gyakorlat, vállalkozási alapismeretek, adminisztráció és elszámolás, üzleti kalkuláció és költséggazdálkodás
-
Vadvári Marianna
oktató
angol nyelv, országismeret angol nyelven, munkavállalói ismeretek
-
Vargáné Kiss Csilla
oktató
Fodrász szakmai ismeretek, Szépészeti alapgyakorlat, Anyagismeret, Fodrász szakmai gyakorlat
-
Zsupánek Miklós
oktató
A vendégtéri értékesítés alapjai, A cukrászati termelés alapjai, Az ételkészítés alapjai
-
Óraadók
Bicsákné Furcsa Mária Rozália
oktató
ruházati és vegyes iparcikk áruismeret, élelmiszerismeret, élelmiszerbiztonság, higiénia
-
Kónyáné Tömpe Lívia
oktató
marketing, marketing alapjai, vállalkozói ismeretek és marketing
-
Krajczár Béláné
oktató
Munkavállalói ismeretek, Munkahelyi egészség és biztonság, Viselettörténet, Tervezési alapismeretek, Szabásminta készítés, Kivitelezési folyamatok
-
Miszori József
oktató
ételkészítési ismeretek, étel- és italismeret, a vendégtéri értékesítés alapjai, rendezvényszervezési ismeretek
-
Müller Imre Miklós
oktató
művészettörténeti alapismeretek, ábrázolási gyakorlat, tervezés és kivitelezés
-
Nyakas Viktor
oktató
a vizuális tervezés alapismeretei, tervezés és kivitelezés
-